Friday, January 31, 2014

نامه‌های خمینی به کارتر: نگران این نباشید ما اگر بیایم بیشتر به نفع شماست!


«پرواز انقلاب» از زبان تنها زنده مانده در جمع اطرافیان خمینی بر پلکانِ هواپیما، ابوالحسن بنی صدر در صفحه آخر

درباره ی «پرواز انقلاب» بسیار نوشته و گفته شده است اما بی‌تردید، همه ی آنچه گفته شده صحت نداشته، و ناگفته‌های بسیاری در آن باره مانده است. جمعه ۱۱ بهمن به چگونگی سفر آیت الله خمینی در ۱۲ بهمن ۵۷ به ایران پرداخته شد. آن پرواز را چه کسانی سازمان دادند؟ پشت پرده چه بود؟ و …


ابوالحسن بنی صدر در صفحه آخر: بنا به خاطرات ژیسکار دستن در آن کنفرانس گوادلوپ ایشان و صدر عزم آلمان آقای شمیدت مخالف بودند با رفتن شاه، و اصرار داشتند که او بماند و غرب از او حمایت کند. کارتر مئ‌گوید که کار از کار گذشته، و راه حل دکتر بختیار را ارائه میدهد. در اینجا یک سند مهم که مدت کمیست من از اون اطلاع پیدا کردم، تا این زمان نمیدونستم. پیامی که آقای خمینی بعد از اینکه آقای بختیار نخست وزیر شده به حکومت کارتر داده، و گفته است که شما دکتر بختیار را رها کنید، نگران این نباشید ما اگر بیایم بیشتر به نفع شماست!


راه حل راه حل نه شاه نه خمینی بوده است ایشان می‌خواست راه حل را تبدیل کند به اینکه نه راه حل خمینی بهتر است


در برنامه افق با نام “ شاه رفت ”  ( پخش شده در بهمن ۱۳۹۱) دکتر میلانی پژوهشگر تاریخ معاصر نیز در مورد این سند صحبت کرد و گفت نامه های زیادی میان خمینی و کارتر رد و بدل شده است که اسناد آن موجود است و خمینی در آنها به امریکا وعده مهار کمونیسم و فروش نفت را داده بود. همچنین در این برنامه افشا شد که مهدی بازرگان با آمریکایی ها و از جمله ژنرال هایزر تماس مستقیم داشته و خمینی و بازرگان هر دو در جریان نامه ها و تماس های محرمانه یکدیگر با دولت امریکا بوده اند. منصور فرهنگ نیز گفت که در تهران با رمزی کلارک  مامور دولت امریکا بر ضد شاه به راهپیمایی می رفته است.



اخبار مرتبط: هشدار بنی صدر به مردم درباره معامله جزایر سه گانه با واسطه گری شاه عمان


ملتی که بخواهد به حیات ملی خود ادامه بدهد محتاج وجدان تاریخی فوق العاده شفافی است، وجدان تاریخی یعنی اینکه شما می دانید یک حیات تاریخی دارید و می دانید که در جریان تاریخ کدام عوامل سبب بقای ایران بوده، کدام عوامل سبب ممات می شده، اینها باید دائم در وجدان تاریخی شما حاضر باشند. نمی توانید فراموش کنید که از انقلاب به این طرف چه بر ایران گذشته، چنانکه نمی توانید فراموش کنید که قبل از آن در دوران پهلوی چه بر ایران گذشته، در دوران قاجار چه بر ایران گذشته، برای اینکه اگر اینها را فراموش کنید نمی توانید بفهمید چرا در وضعیت کنونی هستید؟ و اگر نخواهید فراموش کنید، نباید خود را راضی کنید، بگویید: «حالا که چاره نیست!»، اولا چاره هست، ثانیا وقتی شما فعل پذیر باشید، سر حقوقتان نایستید، آنوقت آنهایی که بر شما حکومت می کنند، در دروغ گفتن و تحقیر شما و در خدمتگذاری و باج دادن به قدرتهای خارجی اینگونه گستاخ می شوند. یک خبر می گوید: «سلطان عمان بابت دستمزد واسطه ایران و آمریکا شدن، واسطه توافقی بین امارات و رژیم شده است که دو جزیره از سه جزیره به امارات واگذار شود و ایران تاسیسات نظامی‌اش را در در ابوموسی بر می چیند» که امیدوارم دروغ باشد اما با توجه به سخنانی که آقای ظریف در سفر به خلیج فارس گفت و با توجه به اینکه این رژیم، اساس کار خود را بر باج دادن قرار داده است، مردم ایران باید کاملا هوشیار باشند.


گزارش کامل را در اینجا بشنوید یا بخوانید



نامه‌های خمینی به کارتر: نگران این نباشید ما اگر بیایم بیشتر به نفع شماست!

Bellis



Dragan* posted a photo: http://flic.kr/p/jDyHEC

Thursday, January 30, 2014

Winter sunset



Dragan* posted a photo: http://flic.kr/p/jCBFcS

Cat



Dragan* posted a photo: http://flic.kr/p/jCxLAe

Branches



Dragan* posted a photo: http://flic.kr/p/jBTbaB

روحانی: شیب تندی در افزایش قیمت بنزین خواهیم داشت

Attachment 1 روحانی: شیب تندی در افزایش قیمت بنزین خواهیم داشت



عبدالرضا مصری سخنگوی هیأت رئیسه مجلس در نشست خبری به تشریح جلسه مشترک دولت و مجلس پرداخت و گفت: در این جلسه بحث های مختلف کاری از سوی رؤسای کمیسیون های تخصصی مجلس مطرح شد و در این زمینه رئیس کمیسیون انرژی درباره پایداری انرژی و اکتشافات ذخایر صحبت کرد و همچنین موضوعاتی مانند توجه به وضعیت معیشت مرزنشینان و جمعیت جوان کشور مطرح شد.


به گزارش پایگاه خبری ملت آنلاین نماینده  کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در نشست، رئیس کمیسیون بهداشت و درمان از لزوم توجه به مسائل درمانی مردم صحبت کرد و همچنین رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در اظهارات خود خواستار حفظ عزت و اقتدار نظام اسلامی و پاسخ به ادبیات سخیف آمریکایی ها شد و اعلام کرد چشم انداز سیاسی ایران موفقیت آمیز خواهد بود وهمچنین رئیس کمیسیون اقتصادی بر لزوم حل مشکل تورم، بیکاری تاکید کرد و خواستار سرمایه گذاری بیشتر در کشور شد و از رفتار عقلایی دولت تشکر کرد و خواستار استفاده از ظرفیت های اقتصادی کشور شد و از همکاری نوبخت و همکارانش در زمینه مسائل اقتصادی با کمیسیون مربوطه تشکر کرد.


این نماینده مردم در مجلس نهم افزود: رئیس کمیسیون کشاورزی موضوع لزوم بیمه کشاورزان را مطرح کرد و خواستار ارائه تسهیلات بانکی با نرخ بهره پایین برای کشاورزان شد و همچنین بر لزوم فراهم آوردن زمینه مصرف بهینه آب را خواستار شد و همچنین رئیس کمیسیون صنایع و معادن نیز خواستار استفاده از ظرفیت معادن کشور شد و بیان داشت که می توان منابع معدنی را جایگزین نفت کرد و خواستار حمایت بخش تولید کشور شد.


مصری گفت: رئیس کمیسیون فرهنگی از مظلومیت بخش فرهنگی صحبت کرد و خواستار توجه جدی به این بخش مهم شد و اعلام کرد با توجه به هجمه استکبار بایداین بخش را بیشتر تقویت کرد و همچنین برای مقابله با کارشکنی ها علیه جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور باید بخش فرهنگی را تقویت کرد و وی در پایان موضوع منشور ۸ ماده ای را مطرح کرد.


وی ادامه داد:رئیس کمیسیون عمران موضوع اشتغال را مطرح و اعلام کرد با وجود پروژه های نیمه تمام و اعتبارات تخصیص یافته امکان بهره برداری از این پروژه ها در مدت کم دشوار خواهد بود بنابراین پیشنهاد استفاده از ظرفیت بخش خصوصی برای تکمیل این پروژه ها شد.


سخنگوی هیات رئیسه مجلس ادامه داد: از هیات دولت آقای ظریف درباره مذاکرات ژنو صحبت کرد و به نمایندگان اطمینان خاطر دادند که تیم مذاکره کننده هسته ای ذره ای از حقوق مردم کوتاه نیایند و در این عرصه با رعایت اصول ارزشمند انقلاب اسلامی موفقیت های خوبی حاصل شده است.


مصری ادامه داد: باید توجه داشت در ماههای اخیر رفت و آمدهای بین المللی به کشور افزایش یافته که رفت و آمدها دستاوردهای مفیدی برای کشور خواهد داشت و همانطور که می دانید در طول هفته گذشته رئیس مجلس کره جنوبی و نخست وزیر ترکیه به ایران آمدند و این مراودات بین المللی ادامه دار خواهد بود.


وی گفت: قطعا با توجه به روابط خوب ایران با دنیا توفیق بالایی در مقابله با سیاستهای امریکا در جهت انزوای ایران بدست آمده است و خوشبختانه تعاملات بین المللی ایران رو به افزایش است.


مصری تصریح کرد: رئیس جمهور در سخنرانی خود از کمیسیون تلفیق مسائل کمیسیون های مجلس تشکر کرد و اظهار امیدواری کرد تا قبل از ۲۲ بهمن بودجه در صحن مجلس تصویب شود و به دولت تقدیم شود تا آیین نامه های اجرایی آن قبل از سال جدید آماده شود و از ابتدای سال آینده وارد مرحله عملیاتی بودجه شویم.


وی گفت: روحانی در این نشست بیان داشت که دستاوردهای موفقیت آمیز ایران در عرصه روابط بین الملل باعث عصبانیت رژیم صهیونیستی و دشمنان ایران شده است.


مصری ادامه داد: رئیس جمهور خواستار حل مسائل اقتصادی، تورم، رکود، رشد اقتصادی منفی و همچنین مشکل آلودگی هوا و تخریب محیط زیست شد.


وی افزود: امید است با همکاری مجلس با دولت مشکلات کشور و بحث کمبود آب آشامیدنی حل شود و با برنامه ریزی های دولت به مطالبات مردمی پاسخ داده شود.


مصری تشریح کرد: شاه بیت سخنان رئیس جمهور درباره موضوع هدفمندی یارانه ها بود و اعلام کرد که دولت آماده اجرای مرحله دوم هدفمندسازی یارانه ها است و برای برون رفت از مشکلات اقتصادی باید در موضوع هدفمندی توجه بیشتری به حل مشکل نیازمندان شود.


وی گفت: باید برای هدفمندی یارانه ها به راهکارهایی غیر از موارد نقدی نیز اندیشه شود و مشکل بیمه درمان همه ایرانیان توجه و در سال آینده پوشش بیمه صددرصدی شود.


مصری افزود: باید امنیت غذایی مردم حفظ شود و کالاهای مورد نیاز در اختیار مردم قرار گیرد و اعتقاد رئیس جمهور نیز در این نشست بر این بود که امروز با توجه به عظمت ایران در افکار عمومی دنیا باید سعی کرد تمامی مشکلات مردم را حل کرد.


سخنگوی هیات رئیسه مجلس گفت: در ادامه این نشست رئیس مجلس از هیات دولت تشکر کرد و اظهار امیدواری کرد که این جلسات بین مجلس و دولت ادامه دار باشد تا مشکلات مردم حل شود.


مصری گفت: دکتر لاریجانی همچنین اظهار داشتند که باید به مشکلات مردم که از طریق نمایندگان مجلس بیان می شود مورد توجه قرار گیردو این موضوعات ریشه یابی و در موضوع پرداخت یارانه ها نیز تمامی جوانب لحاظ شود.


وی افزود: از هیات دولت و وزرا می خواهم که در جلسات مشترک با نمایندگان مجلس شرکت کنند تا به مشکلات مردم رسیدگی شود و نیازی به سوال از وزرا در صحن مجلس نباشد و نکته دیگر این که نمایندگان پارلمانی، وزرا فعال تر عمل کنند.


مصری گفت: دکتر لاریجانی در این جلسه اعتقاد داشت که مجلس و دولت با تعامل بیشتر می توانند مانع از ایجاد حاشیه شوند و به مردم خدمت کنند و وی نصیحت کرد که باید از برخی از مصاحبه ها نیزپرهیز شود تا دولت و مجلس با تعامل و هماهنگی مشکلات اصلی کشور مانند موضوع بیکاری و رشد اقتصادی منفی را حل کنند و درباره هدفمندی یارانه ها تصمیم خوبی اتخاذ کنند.


سخنگوی هیات رئیسه مجلس یادآور شد: سطح همکاری مجلس و دولت در حال حاضر خوب است و اگر این تعامل ادامه داشته باشد می توان ابهامات احتمالی را رفع کرد. نکته دیگر این که جلسات دولت و وزرا با نمایندگان مجلس و همچنین جلسه رئیس جمهور با مجامع استانی نمایندگان باعث پیشرفت و حل مشکلات خواهد شد.



روحانی: شیب تندی در افزایش قیمت بنزین خواهیم داشت

Wednesday, January 29, 2014

Sneakers in snow



Dragan* posted a photo: Someone will go home barefoot http://flic.kr/p/jBehmy

فرورتیش رضوانیه : مافیای صداوسیما اجازه نداد تا «مهران مدیری» هیچ رقیب جدی داشته باشد







مافیای صداوسیما اجازه نداد تا «مهران مدیری» هیچ رقیب جدی داشته باشد. اگر غیر از این است، از سال ۷۷ تاکنون، جز یاران سابق مدیری چند چهره دیگر توانسته‌اند به تلویزیون راه پیدا کنند و مورد حمایت قرار گیرند؟«مهران مدیری» با ساعت خوش به اوج رسید.

«سروش صحت»، «رضا عطاران»، «سعید آقاخانی»، «جواد رضویان»، «رضا شفیعی جم»، «حمید لولایی»، «یوسف صیادی» و «رامین ناصر نصیر» از چهره‌هایی هستند که با کشتی بزرگ «مهران مدیری» به سرزمین شهرت رسیدند و تا زمانی که ‌می‌توانستند در آنجا اقامت کردند و سپس خود سوار بر کشتی کوچک‌تری شدند و به سوی مسیر دلخواه خود حرکت کردند.


در سال ۸۲ «مهران غفوریان» با «ورود ممنوع، ممنوع!» به پایان ایده‌ها و خلاقیت خود رسید و از کارگردانی تلویزیونی کنار گذاشته شد. اما چرا «مهران مدیری» با وجود اشتباهات و بدقولی‌ها و بی‌احترامی‌هایش به شعور مخاطبان، تاکنون حذف نشده است؟


حقیقت این است که دو عامل باعث شده تا جایگاه «مهران مدیری» ضد سقوط باشد:


نخست: مخاطبان هوادار «مهران مدیری» به پاس شب‌هایی که کنار خانواده خود پای تلویزیون نشستند و خندیدند و قهقهه زدند، دلرحم شده‌اند و همیشه می‌خواهند به او فرصتی دوباره بدهند تا همان مدیری سابق شود. بسیاری از آنها همچنان مدیری را «اسطوره طنز ایران» می‌دانند و منتقدان او را «حسود» و «حقیر» می‌نامند و حتی با توهین، تهمت و هر چیزی، از موضع خود دفاع می‌کنند.


دوم: جامعه ایران از حذف شدن «مهران مدیری» هراس دارد. مافیای صداوسیما ابتدا راه‌های ورود به تلویزیون را بر افراد جدید بست و سپس این‌طور به مخاطبان تلقین کرد که هیچ کسی جز «مهران مدیری» قادر به ساختن سریال‌های کمدی نیست. به دنیال این رخداد، بینندگان تلویزیون به پرستش مدیری پرداختند و گروهی نیز با او مدارا کردند تا در عرصه بماند.


تلویزیون در دو دهه اخیر، هر چیزی که «مهران مدیری» ساخت را «طنز» نامید و تاکید کرد: «به خدا سوگند اگر تمام نویسندگان و کارگردان‌های ایران دور یکدیگر جمع شوند و عقل و استعداد و خنر خود را وسط بگذارند، باز هم نمی‌توانند حتی یک قسمت از سریال‌های مهران مدیری را بسازند. همانا او هنرمندی یکتا و بی‌همتاست و رقبایش محکوم به شکست و نابودی هستند».


«مهران مدیری» مشهور و پول‌ساز بود و همیشه دوستانش را نیز به شهرت و ثروت رساند، حتی رسانه‌هایی که با او دوست بودند هم از این نعمت‌ها بی‌بهره نماندند.


باید بپذیریم خلاقیت «مهران مدیری» از هر نوع و جنسی که بود، تمام شد.


«شوخی کردم!»، همان «ساعت خوش» و «مرد هزار چهره» و «نقطه‌چین» است و حرف تازه‌ای برای گفتن ندارد. باید بپذیریم که مهران مدیری به تکرار افتاده بود و حتی «مرد دو هزار چهره» را از روی «مرد هزار چهره» کپی‌‌برداری کرد.


فیلم «قاعده بازی» هم چهره‌های بازیگر زیادی داشت، اما آیا اثری ارزشمند بود؟


ما در کشوری زندگی می‌کنیم که بیشتر رسانه‌ها از نقد کردن «مهران مدیری» هراس دارند، چون نگران هستند که افکار عمومی با آنها قهر کند. مدیری هر چه بود و هر چه کرد یا نکرد، دوره‌اش به پایان آمده، اما جامعه هنوز از حذف شدن او می‌ترسد.


باید بپذیریم که مهران مدیری، خودکشی کرد.


توضیح جدید:

از وقتی گفتم که «مهران مدیری» دیگر حرفی برای گفتن ندارد و برای آن دلیل و مدرک هم آوردم، اما همان کامنت‌هایی که پیشتر در پیج مسی خوانده بودم را این‌بار در پیج خودم تجربه کردم.


کسانی که با فحش و ناسزا و اتهام و تهمت قصد دارند حقانیت اعتقاد خود را ثابت کنند.


وقتی بعد از ساخته شدن «فیلم موهن» آن جنجال‌ها به پا شد و موج خرابکاری و کشتار به راه افتاد، خیلی‌ها در دنیا پرسیدند: «آیا این افراد خشمگین، اصلا آن فیلم را دیده بودند که حالا عصبانی هستند؟»


در این مدت کسانی را دیده‌ام که تا به حال «جدایی نادر و سیمین» را تماشا نکرده‌اند، اما وقتی نام «اصغر فرهادی» را می‌شنوند، اشک در چشم‌هایشان حلقه می‌زند و صدایش می‌لرزد.


با انتشار یک ویدئو اثبات کردم که مهران مدیری کارنامه قدیمی خود را تکرار می‌کند و دیگر حرف و ایده جدیدی ندارد، اما عده‌ای چنان به من پریدند و تهدید کردند و اتهام زدند که مطمئن هستم آن ویدئو را ندیده‌اند یا نمی‌خواهند باورش کنند.


من چطور به این افراد ثابت کنم که حسادت نمی‌کنم و عقده‌ای هم نیستم؟ چطور از آنها بخواهم که بفهمند اعلام پایان دوره مهران مدیری، به معنای انکار کارنامه پیشین او نیست.


هر کسی و هر چیزی، روزی دوره‌اش تمام می‌شود.


وقتی آنها نمی‌خواهند بپذیرند که آن مهران مدیری دیگر وجود خارجی ندارد و مهران مدیری جدید کسی است که بیشتر از هر چیز، فقط به پول فکر می‌کند، فقط می‌توان امیدوار بود که روزی به خود آیند و حقیقت را بخواهند که ببینند.






فرورتیش رضوانیه : مافیای صداوسیما اجازه نداد تا «مهران مدیری» هیچ رقیب جدی داشته باشد

Tuesday, January 28, 2014

Cat on the wall



Dragan* posted a photo: http://flic.kr/p/jzXW3w

Frozen rose



Dragan* posted a photo: http://flic.kr/p/jzsxVJ

اعتراض دکتر محمد ملکی‌ به موج جديد دستگيريها

1557537 10152117301973954 734576663 n اعتراض دکتر محمد ملکی‌ به موج جديد دستگيريها ما ادمین های سایت سپیده دم همانند دیگر هموطنان آزادی خواه خواستار آزادی بی‌ قید و شرط آقای مهندس طبرزدی می‌باشیم لازم به ذکر است که ایشان سخنگوی شورای همبستگی برای دموکراسی و حقوق بشر و دبیر کل جبهه دموکراتیک ایران هستند و در دولت امید و اعتدال آقای حسن روحانی با خشونت دوباره بازداشت شدند و از هموطنان عزیزی که تمایل دارند از آزادی آقای طبرزدی حمایت کنند دعوت مینماییم این پتیشن را امضا بفرمایند


ما خواهان آزادی بلافاصله و بی‌ قید و شرط حشمت طبرزدی می‌باشیم. لطفا برای امضای این فراخوان به  سایت Gopetition  یا سایت  Ipetitions مراجعه کنید.


We demand immediate and unconditional release of Heshmat Tabarzadi



سپیده دم – به گزارش سایت بهار ایران دکتر محمد ملکی‌ به موج جدید زندانی‌ کردن تحول خواهان و فعالان ملی‌ اعتراض و اعلام کرد :” اینجانب بعنوان یک مدافع حقوق بشر که ۶۰ سال برای‌ استقرار آزادی‌ و دموکراسی‌ در ایران رنج کشیده ام، با اعتراض به فشارها و دستگیریهای‌ اخیر بار دیگر به حاکمان نظام ولایی‌ هشدار میدهم که از نقض حقوق بشر و آزار منتقدان و نخبگان سیاسی‌ و مدنی‌ دست بردارید؛


زندانیان  سیاسی‌ و عقیدتی‌ با هر تفکر، عقیده و اندیشه ای‌ را آزاد کنید؛ و مطمئن باشید در صورت ادامه این اعمال سرنوشتی‌ بهتر از دیگر نظامهای‌ استبدادی در انتظارتان نخواهد بود.”

متن کامل این اعتراض به شرح زیر است:

بسم الحق

اطلاع پیدا کردم دوستان عزیز و مبارزم مهندس حشمت الله طبرزدی، دکتر احمد زیدآبادی و دکتر علی‌ رشیدی که برای مدتی به مرخصی آمده بودند، دوباره به زندان منتقل شدند و همچنین تعداد دیگری از منتقدان و تحول خواهان را به زندان فراخواندند و فشارهای جدیدی بر زندانیان وارد کرده اند. حاکمیتی که در این سی و پنج سال بر مسیر ظلم و بیعدالتی و دست اندازی بر ثروتهای عمومی و افزودن بر فقر و فلاکت گام برداشته است، همواره اعتراض و انتقاد کارشناسان ملی، آزادیخواهان و منتقدان دلسوز وطن را با زندان و شکنجه و اعدام پاسخ داده و معلوم نیست تا چه زمانی میخواهد به این روشهای غیر انسانی و ضد حقوق بشری ادامه دهد. نقض گسترده حقوق بشر و دور جدید فشار بر دگراندیشان و تحول خواهان حاکی از آن است که حکومت قصد نرمش در برابر مردم و منتقدان را ندارد. اما مقاومت آزادیخواهان و ایستادگی نسل های مختلف علیرغم سی سال سرکوب و نقض حقوق بشر نشان میدهد که مشعل آزادی خواهی و عدالت جویی در ایران خاموش شدنی نیست و آنچه روزی خاموش خواهد شد آتش خانمانسور استبداد است.

اینجانب بعنوان یک مدافع حقوق بشر که ۶۰ سال برای استقرار آزادی و دموکراسی در ایران رنج کشیده ام، با اعتراض به فشارها و دستگیریهای اخیر بار دیگر به حاکمان نظام ولایی هشدار میدهم که از نقض حقوق بشر و آزار منتقدان و نخبگان سیاسی و مدنی دست بردارید؛ زندانیان سیاسی و عقیدتی با هر تفکر، عقیده و اندیشه ای را آزاد کنید؛ و مطمئن باشید در صورت ادامه این اعمال سرنوشتی بهتر از دیگر نظامهای استبدادی در انتظارتان نخواهد بود.

دکتر محمد ملکی

بهمن ۱۳۹۲


ما خواهان آزادی بلافاصله و بی‌ قید و شرط حشمت اله طبرزدی می‌باشیم


مهندس حشمت اله طبرزدی، سخنگوی شورای همبستگی برای دموکراسی و حقوق بشر و دبیر کل جبهه دموکراتیک ایران، در تاریخ ۲۵ دی‌ ۱۳۹۲ توسط ماموران دادستانی جمهوری اسلامی دوباره بازداشت گردید. ایشان در بهمن ماه سال ۱۳۸۸ به هشت سال زندان محکوم شد که چهار سال آن‌ را سپری کرده و سپس به مدت یکسال به شرط سکوت از زندان آزاد شد، اما عوامل اطلاعاتی جمهوری اسلامی او و خانواده‌اش را آسوده نگذاشته و دادستانی تهران خواستار بازگشت او به زندان رجایی شهر برای تحمل مدت چهار سال باقیمانده، شدند. با وجود این فشارها، آقای طبرزدی اعلام کرد که بر عهد خویش در دفاع از حقوق مردم پایبند است و آزادی بیان را حق خود و همه مردم ایران می داند و با “نافرمانی مدنی” از مراجعت به زندان خودداری تا اینکه ماموران وی را در خانه دستگیر کردند.


او در طی ۱۵ سال گذشته، بارها زندانی شده، اما همچنان به دفاع از خواستهای دموکراتیک مردم ایران پرداخته و درحمایت از حقوق پایمال شده آنها کوتاهی نکرده است. عوامل حکومت جمهوری اسلامی بارها او را زیر بازجویی‌های طاقت فرسا، مورد فشار قرار داده اند. حشمت اله طبرزدی از بیماری فشار خون و دیابت رنج می برد، که هر دو از آثار حبس طولانی و فشار‌های روحی ناشی از بازجویی‌های غیر انسانی و انفرادی‌های طولانی مدت است. در تمام دوران آخرین محاکمه ناعادلانه یی که پشت درهای بسته دادگاه انقلاب برگزار شد، وکیل مدافع او، خانم نسرین ستوده نیز حضور داشتند. اما حتی این وکیل شجاع مدافع حقوق بشر نیز بخاطر دفاع ازموکلش و دیگر زندانیان سیاسی به زندان محکوم شد.


از آنجاییکه انسانها آزاد به دنیا آماده اند تا خود بر سرنوشت خویش حاکم گردند و هیچ قانون حکومتی از هر مذهب، ایدئولوژی، مرام و مسلکی نمی تواند حق مسلم آزادی انسانها که در قوانین جهانی حقوق بشری تصریح شده را محدود و یا پایمال نماید، جمهوری اسلامی نیز نباید و حق ندارد فرزندان آزادیخواه این ملت و کشور را که جز نیکبختی، آزادی و حقوق مردم این سرزمین سخن دیگری بر زبان نمی رانند، به بند کشد و بر سرنوشتشان حاکم شود.


ما خواهان آزادی بلافاصله و بی‌ قید و شرط حشمت طبرزدی می‌باشیم. لطفا برای امضای این فراخوان به  سایت Gopetition یا سایت  Ipetitions مراجعه کنید.


امضا کنندگان

(نام و نام خانواد‌گی- مقام- شهر یا کشور)


علی طبرزدی

علی افشاری فعال حقوق بشر- آمریکا

نازنین افشین‌جم فعال حقوق بشر -هم بنیان گذر سازمان جهانی‌ “نوجوانان را اعدام نکنید – کانادا

افشین افشین‌جم فعال حقوق بشر- کانادا

شبنم اسداللهی فعال حقوق بشر- کانادا

منصور اصانلو عضو پیشین هیئت مدیره ی سندیکای شرکت واحد- فعال کارگری

میرحسین اعتمادی

سعید اوحدی

امیل ایمانی‌ نویسنده، سخنران

دیوید اعتباری فعال حقوق بشر هم بنیان گذر سازمان جهانی‌ “نوجوانان را اعدام نکنید

احمد باطبی فعال حقوق بشر- آمریکا

رضا براهنی شاعر و نویسنده

سیاوش بهمن

شادی پاوه فعال حقوق بشر- کانادا

طاهره پیروی فعال حقوق بشر- کانادا

باقر پرهام نویسنده، مترجم – آمریکا

رضا پهلوی سخنگوی شورای ملی ایران- فعال سیاسی-آمریکا

علی تهرانی

کیانوش توکلی دانمارک

جهانشاه جاوید روزنامه نگار

بهروز جاوید تهرانی

Jay Jonroy Alani Writer/Director/Producer -آمریکا

نوید جمشیدی روزنامه نگار – ایران

پویا جهاندار

آرمان چاروستایی سخنگوی انجمن رهایی جوانان ایران

سعید چوبک – کانادا

مهدى حاذق اعظم فعال حقوق بشر- آمریکا

کیومرث حکیم آمریکا

آرام حسامی استاد دانشکاه، فعال حقوق بشر – آمریکا

فاطمه حقیقت‌جو مدیر طرح های غیر خشونت آمیز برای دموکراسی- آمریکا

مهدی خان بابا تهرانی‌

عباس خرسندی آلمان

اسماعیل خویى شاعر، فیلسوف – انکلستان

فریبا داوودی مهاجر

طاهره دانش محقق ارشد حقوق بشر – انکلستان

اردشیر دولت

سحر دیناروند فعال زنان

فریبا راد

ناصر رحمانی نژاد کارگردان تئاتر – نویسنده – مترجم – آمریکا

رویا قهرمانی فعال سیاسی- کانادا

محسن زاکرى فعال حقوق بشر – فنلاند

حسن زارع زاده اردشیر فعال حقوق بشر

سیروس زارع زاده فعال حقوق بشر- کانادا

محمد زمانی روزنامه نگار و کنشگر سیاسی-آلمان

فرخ زندی استاد دانشکاه، فعال سیاسى- کانادا

محسن سازگارا فعال سیاسی- آمریکا

علی سازگارا آمریکا

آرش سبحانی آمریکا

مسعود سپند شاعر – آمریکا

علیرضا سربازی فعال حقوق بشر – سوئیس

کیانوش سنجری فعال حقوق بشر – آمریکا

اسماعیل سندجانی فعال اجتماعی- کانادا

سلمان سیما فعال حقوق بشر- کانادا

مریم شجاعی

محمدرضا شفیع زاده فعال دانشجویی

پرویز شوکت – آمریکا

بهناز شهریاری فعال حقوق بشر

امیرصحتی – آمریکا

کوروش صحتی – آمریکا

علی صدارت

فرهاد صدقی فعال حقوق بشر- کانادا

فریدون عبداللهیان عضو شورای ملی‌ ایران – انکلستان

شهلا عبقرى استاد دانشکاه، فعال سیاسى – آمریکا

سیاوش عبقرى استاد دانشکاه، فعال سیاسى – آمریکا

سعیده عزتباغانی

کاظم علمدارى جامعه شناس – آمریکا

فرحناز عمادی آلمان

مهر انگیز کار وکیل دادگسترى – آمریکا

داریوش کدیور روزنامه نگار ، مورخ سینما و مشاور رسانه – فرانسه

اکبر کرمی -آمریکا

افشین کریمی فعال حقوق بشر- کانادا

حمید کوثری -آمریکا

نازیلا گلستان – فرانسه

رضا مبّین آمریکا

منوچهر محمدی فعال حقوق بشر- فعال سیاسی- آمریکا

بهرام مشیری محقق تاریخ-برنامه ساز-نویسنده – آمریکا

محمود مرادخانی مسوول اتاق فکر انجمن رهایی جوانان ایران

محمد مصطفایی وکیل دادگستری و حقوق بشر

مریم موذن زاده نماینده آقای کاظمینی بروجردی

سیروس ملکوتی

اسفندیار منفردزاده موسیقیدان -سوئد

ارش مهدوی انجمن رهایی جوانان ایران

زرین محی الدین فعال سیاسی – کانادا

بهزاد مهرانی

شکوه میرزادگی – آمریکا

مریم نایب یزدی

علی نظری

مریم نمازی سخنگوی جنبش آزادی زنان – انگلستان

علی میرفطروس پژوهشگرتاریخ ایران – فرانسه

سید مجتبی واحدی روزنامه نگار – آمریکا

W. Andy Knight Director, Institute of Int’l Relations

سوزی یاشار مجری تلویزیون – آمریکا

اشکان یزدچی


انجمن رهایی جوانان ایران

جبهه آزادیخواهان ایران

جبهه‌ دموکراتیک ایران

جبهه‌ دموکراتیک ایران – برون مرزی

جبهه متحد دانشجویی

سازمان ایرانیان سکولار دموکرات

کمیته دانشجویی دفاع از زندانیان سیاسی

گروه توانا

persian2english


+++++++++++++ 25/1/2014


اتحادیه دموکراتیک دانشجویان و دانش آموختگان

انجمن پژوهشگران

سازمان پیشگامان آزادی

حامیان مادران عزادار – لوس انجلس

حزب دموکرات کردستان

جبهه دموکراتیک ایران – اصفهان

جنبش ازادی خواهان صنعت نفت ایران – ترکیه
سایت سپیده دم sepidedam.com

حزب کومله زحمتکشان

کیهان آنلاین کیهان لندن. انگلستان


الاهه بقراط . روزنامه نگار . برلین / آلمان

پرویز مختاری, فعال سیاسی و حقوق بشری زندانی سیاسی سابق, آلمان

کتایون عظیمی‌ فرد، فعال حقوق بشر، آمریکا

مهیستان بختیاری, فعال سیاسی, ترکیه

یاسر عباسی یادکوری , نویسنده, دانمارک

حسن رجب نژاد

Ellis Maytham . فعال سیاسی و حقوق بشر – سوئد

جهانشاه رشیدیان، نویسنده و شاعر، آلمان

Inas Younis, writer, USA

کاظم وفاییان . شاعر ,نویسنده – ترکیه

نازنین انصاری. ویرایشگر . مدیر سایت. کانادا

سیاوش اویسی – تحلیلگر سیاسی کرد – تورنتو

خسرو گلستانی – نویسنده – انگلستان

صبری حسن پور – آمستردام – سخنگوی کنگره ملی ایرانیان برای نجات ایران

کاوه طاهری – روزنامه نگار – استانبول

هوشنگ سلامی – عضو هیئت مدیره شورای ملی ایران – آلمان

مهندس کامبیز دلجوان- اتحادیه دموکراتیک دانشجویان و دانش آموختگان – ایران

میرزاآقا عسگری مانی – شاعر و نویسنده – آلمان

صولت شیخ نیا – زندانی سیاسی سابق – ترکیه

مسعود رودسری – فعال سیاسی و حقوق بشر

امیر خدا بنده – وکیل دادگستری – تهران

حسن بهگار – روزنامه‌نگار – استکهلم

کاوه شیرزاد – فعال مدنی – فرانسه

دیوید عباسی – رئیس انستیتو اوستا – پاریس

بابک راد – پژوهشگر ادبیات فرانسه – فرانسه

علی رادبوی – راننده ی اتوبوس و نویسنده – سیاتل

سیاوش اوستا – پاسخور همبستگی فرهنگ جهانی اوستا – پاریس

فرد صابری – فعال سیاسی و حقوق بشر – استکهلم

حسین جعفری – پژوهشکر، فعال سیاسی – سن حوزه

اساخان حاتمی – روزنامه نگار – تهران

سعید تقوی – اتحادیه کارگران حمل و نقل – استکهلم

منصور فرجی- عضو جبهه دموکراتیک ایران – تهران

میرزا اقا عسکرى- مانى -شاعر – المان

دکتر ضیاء صدرالاشرافی آکادمسین از دانشگاه سوربن و فعال سیاسی

عمر ایلخانی زاده – دبیر کل حزب کومله زحمتکشان

ویکتوریا آزاد فعال سیاسی

دکتر حسین لاجوردی بنیانگذار انجمن پژوهشگران

کاوه آهنگری, حزب دموکرات کردستان

خالد عزیزی, دبیر کل حزب دموکرات کردستان

جلیل آزادیخواه , حزب کومله زحمتکشان


و بیش از ۹۵۰ امضا دیگر در سایت  Ipetitions



اعتراض دکتر محمد ملکی‌ به موج جديد دستگيريها