Monday, January 27, 2014

رئیس دانا: مردمی که ۸۵ درصد فقیرند کالای لوکس و ماشین فراری نمی خواهند

Image 111 رئیس دانا: مردمی که ۸۵ درصد فقیرند کالای لوکس و ماشین فراری نمی خواهند آبان ماه امسال، «بزرگ‌ترین محموله» پورشه، شامل ۴۹ دستگاه از آن به ارزش تقریبی ۳/۹ میلیون دلار وارد ایران شد.
به نوشته‌ی خبرگزاری “ایسنا”، این محموله از مبداء امارات و از طریق گمرک یزد وارد کشور شد و به دنبال آن محمول دیگری شامل هشت دستگاه خودروی پورشه نیز در آذر ماه وارد گردید.


 به دنبال مذاکرات  شرکت‌های نفتی اروپایی و مقامات ایرانی در داووس بر سر توسعه میادین نفتی و گازی این کشور پس از رفع تحریم ها، به گفته مدیر کل شرکت توتال، تهران در این زمینه پیشنهادهایی داده که وی از آنها به عنوان پیشنهادهای “سکسی” یاد کرد .


مهدی رفائی- زندگی سالم: یک اقتصاددان و کارشناس مسایل سیاسی اظهار داشت: نیاز به تعامل با جهان و استفاده از تکنولوژی‌های نوین را نفی نمی کنیم ولی این تعامل با عزت مندی ایرانی و حفظ غرور ملی باید انجام شود و در برابر غرب نباید ضعف نشان داده و قربان صدقه گو شد.


دکتر فریبرز رئیس دانا در گفتگو با خبرنگار سایت زندگی سالم با اظهار تاسف از نحوه ی رفتار دولت جمهوری اسلامی ایران در مذاکرات اجلاس داووس گفت: نحوه تعامل و مذاکرات نباید بستری باشد که زمینه تداوم شاخص شکست و گرفتاری و عامل محرومیت و فلاکت ملت ایران را فراهم کند.


وی افزود: عامل محرومیت توده‌های مردم، همین نحوه سرخم کردن پیش ایادی سرمایه داری جهان است که از زمانهای دور در کشور ما وجود داشته و ادامه یافته است.


وی تصریح کرد: در ایران، در کثر دولت‌ها با اسامی مختلف، این طرز برخورد دست پائین و ستایشگرانه وجود داشته که به عناوین مختلف، دولت‌ها خود یا از طریق واسطه با کرنش در برابر امپریالیسم و نظام سرمایه داری چپاول گر غرب یا با لحن خواهش و تمنا، رفع نیاز خود را در گرو لطف این کمپانی‌های بی‌رحم و جهانخوار می دانستند.


وی ادامه داد: در کشوری که مردم تا مغز استخوان در فقر فرو رفتند و ۸۵ درصد در فقر مطلق و مابقی در فقر نسبی به سر می برند، نباید سرمایه کشور از کانال‌های فاسد به خارج، سرازیر شده و یا سرمایه‌های داخلی بی‌استفاده بماند.


این تحلیلگر مسایل اقتصادی عنوان کرد: اکنون در برخوردها و عقاید ابراز شده دولت روحانی در می یابم که تفاوت عمده‌ای بین این دولت نومحافظه کار با دولتهای قبلی نیست و هرگز معنای اعتدال با رفتار امروز این دولت جور در نمی آید.


رفتار دوگانه دولت، معنای اعتدال و خرد جمعی نیست
رئیس دانا بیان داشت: دولتی که دم از اعتدال  می زند باید از مردم مظلوم دفاع کند. مگر می توان مشتی مظلوم بی‌پناه و ستم دیده را با این تعابیر از سر خود باز کرد و به حقشان نرساند؟


وی تاکید کرد: هرگز این دوگانگی‌ها که همراه شعارهای مختلف بیان می شود علاج درد مردم نبوده و فرسنگها با اعتدال و عقل گرایی به نفع مردم فاصله دارد.


به گزارش زندگی سالم، این منتقد و پژوهشگر اقتصادی خاطرنشان کرد: اکثر مشاوران دولت و وزرا صرف نظر از وزیر اقتصاد که گویی قدری درک و جوهره عدالت مردمی و رعایت حاکمیت انصاف و خواست مردم و دوری و بدبینی از دست و دل بازی‌های سرمایه داری را درک کرده و با دیگران از این حیث زاویه دارد، دیگران دارای پرونده و سوابق و عقاید مردمی برای استقرار حاکمیت عدالت در تقسیم ثروت کشور نیستند.


شأن و شرف ما تضرع در برابر کمپانی‌های امپریالیسم غارتگر نیست
رئیس دانا در ادامه اظهار داشت: در دوران وزیر نفت فعلی، بدترین و وابسته کننده‌ترین قراردادهای تاریخ کشور به امضا رسیده است.


وی اضافه کرد: اکنون دولت دکتر روحانی نباید با منطق تضرع و زاری و با لحن التماس، روبروی مدیران شرکتهای بزرگ نفتی و بنگاههای بزرگ اقتصاد جهان که همان وابستگان قسم خورده امپریالیسم و بهره کشان بی‌رحم جهان سوم هستند، دست نیاز پیش ببرد.


وی با بیان اینکه، امروز ما نباید با نهایت عجز و در فراموشی مطلق غرور ملی و اراده ایرانی، به التماس از کمپانی‌های غارتگر آمریکایی و چینی که خود وابستگان سرمایه داری صهیونیستی هستند بپردازیم، گفت: اینگونه می خواهیم دسترنج مردم و منابع ملی خود را به دست نظام سرمایه داری غرب بسپاریم ولی آن سوتر باز شعار ضد آنها سر دهیم.


وی با طرح این پرسش که، التماس به کمپانی‌های فاسد و چپاولگر به چه معناست؟ و چندین بار باید غرور ملی ما و عزت مردم ما چوب حراج زده شود؟ بیان کرد: کار تا آنجا پیش رفت که در همین اجلاس داووس رفتار دولتمردان ما سبب به تمسخر گرفته شدن توسط جان کری شده و بگوید: عمل روحانی با حرفش نمی خواند!


فریبرز رئیس دانا تاکید کرد: این رفتار در‌شان شرف و استقلال ایران نیست که امروز به کمپانی‌های غربی درخواست تضرع آمیز کنیم و واژه فریبنده کارآفرینی را بلبل وار تکرار کنیم. این اعمال و ادبیات، راهگشای مشکل امروز اقتصاد ایران نیست.


hasan rohani رئیس دانا: مردمی که ۸۵ درصد فقیرند کالای لوکس و ماشین فراری نمی خواهند هشدار بنی صدر به مردم درباره معامله جزایر سه گانه با واسطه گری شاه عمان
بنی صدر: آنچه که از دید من مهم است، این است که «گذشته گذشت»، خطاست!
ملتی که بخواهد به حیات ملی خود ادامه بدهد محتاج وجدان تاریخی فوق العاده شفافی است، وجدان تاریخی یعنی اینکه شما می دانید یک حیات تاریخی دارید و می دانید که در جریان تاریخ کدام عوامل سبب بقای ایران بوده، کدام عوامل سبب ممات می شده، اینها باید دائم در وجدان تاریخی شما حاضر باشند. نمی توانید فراموش کنید که از انقلاب به این طرف چه بر ایران گذشته، چنانکه نمی توانید فراموش کنید که قبل از آن در دوران پهلوی چه بر ایران گذشته، در دوران قاجار چه بر ایران گذشته، برای اینکه اگر اینها را فراموش کنید نمی توانید بفهمید چرا در وضعیت کنونی هستید؟ و اگر نخواهید فراموش کنید، نباید خود را راضی کنید، بگویید: «حالا که چاره نیست!»، اولا چاره هست، ثانیا وقتی شما فعل پذیر باشید، سر حقوقتان نایستید، آنوقت آنهایی که بر شما حکومت می کنند، در دروغ گفتن و تحقیر شما و در خدمتگذاری و باج دادن به قدرتهای خارجی اینگونه گستاخ می شوند. یک خبر می گوید: «سلطان عمان بابت دستمزد واسطه ایران و آمریکا شدن، واسطه توافقی بین امارات و رژیم شده است که دو جزیره از سه جزیره به امارات واگذار شود و ایران تاسیسات نظامی‌اش را در در ابوموسی بر می چیند» که امیدوارم دروغ باشد اما با توجه به سخنانی که آقای ظریف در سفر به خلیج فارس گفت و با توجه به اینکه این رژیم، اساس کار خود را بر باج دادن قرار داده است، مردم ایران باید کاملا هوشیار باشند.
گزارش کامل را اینجا بشنوید یا بخوانید


این تحلیل گر مسایل اقتصادی در ادامه گفت: مگر سرتاسر اروپای شرقی که اجازه ورود امپریالیسم و کمپانی‌های سرمایه داری را به خود نداد، پیشرفت نکرد و مردمش گرسنگی کشیدند؟


وی افزود: کمپانی هایی که امروز ما با التماس سراغشان رفتیم، سالهاست به غارت ولع آمیز همه معادن و منابع و ثروت مردم زیر یوغ ظلم پرداختند و حتی نیروی کار و غذای این سرزمینها را به یغما بردند.


مردمی که ۸۵ درصد فقیرند کالای لوکس و ماشین فراری نمی خواهند
به گزارش زندگی سالم، رئیس دانا عنوان کرد: منابع زیرزمینی را به کشورهای خارجی دادن و در عوض آن، اجناس بنجل پر سود برای مفسدین اقتصادی وارد کردن و یا کالاهای لوکس و ماشین فراری به جای پول نفت وارد کردن هنری نیست.


وی ادامه داد: امروز چه توجیهی برای خرید و وارد کردن کالاهایی که نظام سرمایه داری مخصوص غارت جهان سوم تولید کرده و پول نفت مردم ستمدیده را در عوض آن می ستاند، وجود دارد؟


وی یادآور شد: منطق دلسوزان خاک ایران هرگز مصالحه و بین بد و بدتر انتخاب کردن نیست، بلکه همیشه باید برای ملت، خوب را انتخاب کرد؛ همان گونه که بهره برداری سالم منابع نفتی، بله قربان گویی شرکت‌های آمریکایی نیست.


وی خاطر نشان کرد: در حالی که ثابت کردیم، خودمان می توانیم با بها دادن به نیروی داخل سازنده، تکنولوژی مورد نیاز را به دست آورده و با کمی صرفه جویی و جلوگیری از فرار سرمایه، اوضاع را مدیریت کنیم، چرا باید به خرد دموکراسی خود استوار نبوده و چهره فلاکت بار و نیازمندانه از خود به دنیا نشان دهیم.


به جای تضرع در برابر غارتگران، صدای دگراندیشان خود را بشنویم

استاد اقتصاد دانشگاه تهران، چاره کار را در عرصه اقتصاد به جای باز کردن عرصه برای هفت خواهر غارتگر، شنیدن صدای منتقدان و دگراندیشان دانست و افزود: بایداستفاده مثبت از اندیشه مخالف کنیم و در تصمیمات از خرد جمعی و نظر اندیشمندان بدون در نظر گرفتن جناح و سمت و سو بهره ببریم.


فریبرز رئیس دانا در پایان با اشاره به طرح شعار اقتصاد مقاومتی از سوی رهبر معظم انقلاب، یادآور شد: به جای ورود کالاهای غیرضروری و لوکس با پول نفت، کمی صرفه جویی کنیم، چه دلیلی دارد با وارد کردن کالاهای لوکس، مردم خود را که ۸۵ درصد در فقر مطلق هستند را تحقیر کنیم؟


وی با این پیشنهاد که، به جای تضرع در برابر غرب باید قدرت استقلال و خودکفایی و روحیه ملی را تقویت کرد، خاطرنشان کرد: وقتی ما با ضعف به تعامل با غرب برویم، تمامیت ایران در نظر غرب، ضعیف جلوه می کند و انگیزه غرب برای قدرت نمایی و چپاول ما بیشتر می شود.



رئیس دانا: مردمی که ۸۵ درصد فقیرند کالای لوکس و ماشین فراری نمی خواهند

No comments:

Post a Comment