Thursday, November 21, 2013

اوج وقاحت سایت بی‌ بی‌ سی‌ فارسی و کلمه در نحوه پوشش خبر مربوط به آوین عثمانی

Screen Shot 2013 11 21 at 6 اوج وقاحت سایت بی‌ بی‌ سی‌ فارسی و کلمه در نحوه پوشش خبر مربوط به آوین عثمانی


هوشنگ عثمانی: خبر غیرعمد کشته شدن خواهرم در BBC را تکذیب می‌کنم.


پس از گذشت ۳ روز و سکوت مطلق سایت‌های بی‌ سی‌ و کلمه در رابطه با کشته شدن آوین عثمانی به دست نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران، صبح امروز هردو سایت و همچنین صفحه رسمی‌ مهدی پرپنچی سردبیر فعلی بی‌بی‌سی فارسی در فیس‌بوک، با تمام قوا به صورت هماهنگ  تلاش کردند تا به نفع جمهوری اسلامی واقعیت‌ها را تحریف کنند.

برادر دختر ١٨ ساله‌ی کُرد، اوین عثمانی که اواخر هفته‌ی گذشته با شلیک عمدی مأموران حفاظت نیروی انتظامی به قتل رسید، خبر غیر عمد کشته شدن خواهرش در بی‌بی‌سی را تکذیب کرد.


هوشنگ عثمانی برادر دختر کشته شده به خبرنگار کُردپا گفت: “واقعاً نمی‌دانم شبکه‌ی خبری بی‌بی‌سی چگونه اظهارات من را استنباط کرده‌اند، من به آنها گفتم که ۴ نفر با یک خودروی شخصی بدون پلاک در مقابل ما توقف کردند و مجبور به برگشت شدیم که ناگهان هدف گلوله قرار گرفتیم و معلوم بود که عمداً درحال شلیک هستند و مأموران می‌دانستند که ما ٣ نفر شهروند مدنی هستیم”.



برادر اوین از قرار ازدواج خواهر ١٨ ساله‌اش با یک جوان دیگر کُرد به نام مسعود مدرسی طی هفته‌ی آینده خبر داد.

وی در ادامه افزود: “ما با یک خودروی سواری تنها ۵٠٠ متر از منزلمان که بر جاده‌ی مریوان – بانه مشرف است فاصله داشتیم که نیروهای حفاظت ناجا به ما شلیک کردند”.


همچنین رزگار عثمانی از نزدیکان خانواده‌ اوین به خبرنگار آژانس کُردپا گفت: “برای ما جای سوال است که بی‌بی‌سی چنین خبری را منتشر نموده و مشخص است که این دختر ١٨ ساله از سوی افراد مسلح وابسته به حکومت اسلامی ایران کشته شده است”.


نامبرده در پاسخ به این پرسش آژانس کُردپا که چه اقدامات قانونی نسبت به مأموران انتظامی در مراجع مرتبط صورت گرفته، اظهار داشت: نیروهای حکومتی چندین بار از ما خواسته‌اند که برای رسیدگی قضایی به پرونده‌ی قتل اوین اقدام کنیم که ما نیز اعلام کردیم تا پایان مراسم ختم و تعیین وکیل هیچ اقدامی نخواهیم کرد.




بخش فارسی بی‌بی‌سی زیرمجموعه‌ای از سرویس جهانی بی‌بی‌سی است، که به زبان فارسی از طریق رادیو، اینترنت و تلویزیون، فعالیت خبری و رسانه‌ای می‌کند. هم‌اکنون صادق صبا ریاست این بخش را برعهده دارد.


این شبکه با بودجه ۲۳٫۴ میلیون دلاری وزارت امور خارجه و مشترک المنافع بریتانیا اداره می‌شود. البته بخش فارسی بی‌بی‌سی مدعی است با این وجود، رویکرد مستقلی نسبت به وزارت امور خارجه انگلیس راجع به رویدادها دارد. در حالی که برخی رسانه‌های ایرانی معتقدند این شبکه در راستای حفظ منافع انگلستان و اصلاح طلبان حکومتی ایران تبلیغ می‌کند تا آنجا که  نوه اکبرهاشمی رفسنجانی‌ در اعتراض به مصاحبه نتانیاهو، تصور می‌کند بی‌ بی‌ سی‌ فارسی یک شبکه رسمی‌ جمهوری اسلامیست و می‌گوید  “مگر مقامات رسمی ایران می توانند با یک شبکه رسمی إسرائیلی مصاحبه کنند و نظرات شان را به مردم اسراییل برسانند؟ “




اوج وقاحت سایت بی‌ بی‌ سی‌ فارسی و کلمه در نحوه پوشش خبر مربوط به آوین عثمانی

No comments:

Post a Comment